vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Sot në ambientet e komunës, u zhvillua një takim mes përfaqësuesve të komunës së Strugës dhe përfaqësuesve të “Search for Common Ground”. Qëllimi i takimit ishte diskutim rreth USAID- projektit “Avancimi i kohezionit shoqëror” – projekt ky që përfshin aktivitete sportive me mbi 80 nxënës të etniteteve të ndryshme.

Në takim morrën pjesë edhe drejtorët e shkollave pjesmarrëse në aktivitet, për të diskutuar mbi detajet e organizimit. Akrivitete sportive do të zhvillohen më datë 05 Qeshor.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).