vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Gjatë fundjavës së kaluar, në Strugë u mbajt një nder festivalet më me rëndesi për qytetin e Strugës, festival I cili ndër vite bart vlerat tradicionale dhe kulturore të trevave shqipëtare. Me paraqitjen e shoqërive kulturore artistike dhe ansambleve gjatë tre netëve të festivalit “Këngë Jeho-Strugë 2018”, ky manifestim tradicional mbylli edicionin e 27-të me radhë.

Në datat 6,7 dhe 8 korrik shoqëri kulturore artistike nga Elbasani, Korça, Kaçaniku, Tetova e të tjera kanë në sheshin kryesor të qytetit duke nisur prej ora 20:30.

Në natën e parë të festivalit I pranishëm ishte edhe Kryetari i Kuvendit të R. Maqedonisë, z. Talat Xhaferi i cili morri fjalën përshëndetëse dhe theksoi:

“Këtë vit, jam krenar edhe për faktin se Kuvendi i Republikës së Maqedonisë, është mbështetës i këtij evenimenti kulturor i cili është vlerë e shtuar në ofertën kulturore verore të këtij qyteti i cili frymon dhe jeton me këngët, folklorin dhe vallet që janë kategori civilizuese universale, respektivisht janë pjesë e trashëgimisë kulturore botërore”.

Si përfundim, u shpërndanë edhe mirnjohje me të cilat u vlersuan pjesmarrësit për kontributin që dhanë.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).