vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Raporti për vlersimin strategjik të mjedisit jetësor për Planin urbanistik jashtë vendbanimit për ndërtimin e kompleksit ekonomik me qëllim G2–Industi e lehtë dhe jondotëse, G3-Servis dhe G4-Vendshkarkim të pjesës nga 1143/1, PK 1143/2, PK 1143/3, PK 1143/4, PK 1143/5, PK 1143/6, PK 1143/6, PK 1143/7, pjesë nga 1559/2 KK Vranishtë- jzn dhe pjesë nga  PK 2828 KK Strugë.

RAPORT

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son