vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Autorja e librit “Mbi betejën e humbur” znjsh. Zimrisha Kupa.

Sot kryetari i komunës së Strugës z. Ramiz Merko nderoi me prezencën e tij autoren e librit “Mbi betejën e humbur” znjsh. Zimrisha Kupa.
Ne ambientet e SHMK “Dr – Ibrahim Temo” sot u zhvillua promovimi i librit të shkrimtares më të re Zimrisha Kupa, nxënëse në këtë shkollë. Në promovim ishin të pranishëm shkrimtarë, familjare, drejtori, mësues dhe nxënësit e gjimnazit.
Merko bëri një përshëndetje ku i falenderoi të gjithë të pranishmit dhe përkujtoi edhe njëhërë vitin 2006, kur për herë të parë u hap SHMK “Ibrahim Temo”. Gjithashtu përgëzoi autoren e re Zimrisha Kupa dhe udhëheqësinë e gjimnazit për  mbështetjen e treguar ndaj gjeneratave të reja.

 

Municipal Waste

Waste disposal may be restricted entirely via a disposal ban. The most common and widespread such standard is a prohibition on littering. Where a jurisdiction has authorized a specific place or system for trash collection, deposition or abandonment of trash elsewhere may be subject to civil or criminal penalties

New Dump Stickers for 2015 are Now Available

Old 2014 Dump Stickers will be expiring May 1, 2015. Waste management laws govern the transport, treatment, storage, and disposal of all manner of waste, including municipal solid waste, hazardous waste, and nuclear waste, among many other types.