vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Hapet Debat Publik për tekstin e projekt-Statutit të Komunës së Strugës.

Debati publik do të zgjasë 20 ditë, nga data 05.01.2018 deri në datë 25.01.2018.

Të gjitha shërbimet publike, institucionet, shoqatat e qytetarëve, partitë politike, sindikatat dhe personat juridikë dhe fizikë, qytetarët dhe subjektet tjera të interesuara mund të dorëzojnë propozime dhe mendime sipas tekstit të projekt-Statutit të Komunës së Strugës.

Propozimet dhe mendimet të dorëzohen në ueb-faqen e Komunës së Strugës:

info@struga.gov.mk

Nr.03-40

03.01.2018

STRUGË