vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Në vijim janë punimet për Rekonstruksion me ridedikim i pjesë të rrugës “Marshall Tito”, përkatësisht nga bashkimi (lidhja) me rr.”Proleterski Brigadi” deri te bashkimi (lidhja) me rr.”Cvetan Dimov”. Rekonstruktohet pjesë e rrugës “Marshall Tito” dhe ridedikohet nga korsi veturash në hapësirë për këmbësor – shëtitore.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).