vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Të nderuar,
Komuna e Strugës, në kuadër të programit për punësime të qëndrueshme të UNDP-së, Ministrisë së punës dhe politikës sociale dhe Agjencisë për punësim të Republikës së Maqedonisë, do të aplikojë për zbatimin e programit për asistentë edukues dhe personal për fëmijët me pengesa më të lehta në zhvillim e shkollave fillore.
Me qëllim të projektimit të suksesshëm të propozim-projektit, i lusim të gjithë prindërit e interesuar që të paraqiten në hapësirat e Komunës së Strugës, çdo dite pune, më së voni deri ne datë 18.05.2018 (e Premte).
Me respekt,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).