vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Edhe sot hapësirat e komunës së Strugës u vizituan nga nxënësit e paraleleve të ulta të shkollës fillore në fshatin Bixhovë, të  cilët shprehën dëshirë ta takojnë kryetarin e komunës së Strugës z. Ramis Merko  për ta përgëzuar për punën e deritanishme dhe për tu informuar më hollësisht  mbi punën e administratës komunale dhe funksionit të saj.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).