vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Strugës se “Përmendorja çezmë e Çlirimtarëve të Strugës – Ura e Morovishtës”, në bazë të pëlqimit të marrë me nr. 03-24 nga data 31.05.2018 nga ana e OK e Lidhjes së luftëtrëve – Strugë, do të dislokohet në anën tjetër të rrugës, respektivisht përball lokacionit të tanishëm. Për dislokimin e të njëjtës është e nevojshme të intervenohet në themelin e përmendores sepse është me dimenzione dhe peshë të madhe. Përmendorja e njëjtë, e padëmtuar dhe me vlerat e njëjta historike do të vendoset në themel të betonit të armuar të ri, në afat prej një muaj.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).