vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Në korrnizë të projektit “Çështjet dhe politikat gjinore si motiv që qytetarët të jenë të përfshirë në krijimin e politikave lokale” që e realizon Lobi i femrave të Maqedonisë, përkrahur nga CIVICA Mobilitas, janë parashikuar një sërë aktivitetesh në tetë komuna dhe atë Karposhit, Kumanovës, Tearcës, Manastirit, Velesit, Strumicës, Strugës dhe Çeshinë-Obleshevës.

Sot në ambientet e Sallës së Këshillit të Komunës së Strugës, u mbajt takim në të cilin morrën pjesë përfaqësues nga administrata komunale, përfaqësues nga këshilli i komunës si dhe znj. Elena Grozdanova, këshilltare shtetërore për mundësi të barabarta në Ministrinë e punës dhe politikës sociale. Znj. Grozdanova është një nga themeluesit e maqinerisë gjinore të R. Maqedonisë dhe inicijatore për formimin e komisjoneve për mundësi të barabarta dhe planeve kombëtare.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son