vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

NPN Proaqua Strugë: Pa bashkëpunimin tuaj, të nderuar qytetarë të Strugës dhe rrethinës, përpjeket tona nuk kanë vlerë!

NPN Proaqua Strugë bën thirrje deri te qytetarët e Strugës dhe rrethinës që mos keqpërdorin ujin dhe ta kursejm në mënyrë sa më racionale ujin e pijshëm deri në pikën maksimale për të përdorur ujin e pijshëm për qëllime të rëndësishme. NPN Proaqua mbikqyr situatën dhe sic do herë dhe sot menjëher pas reshjeve të shiut i cili ndalon një pjesë të keqpërdoruesve vërehet dukshëm përmisimi i furnizimit me ujë të pijshëm në disa vende problematike. Situata e krijuar tregon se nga java e kaluar ka filluar një rritje e kërkesave për ujë të pijshëm, dhe kemi informacione të shumta që na vijnë nga qytetarët dhe nga ekipet e kontrollës së NPN Proaqua Strugë se uji është duke u keqpërdorë në forma të ndryshme, dhe atë duke harxhuar rreth 420 litër në sekond nga rezervuarët situat e cila tregon se shumë qytete më të mëdha se Struga harxhojnë më pak ujë duke mos e keqpërdorur ujin e pijshëm.

Kemi premtuar se do të përmisojmë tempon e rritjes së kapacitetit të shpërndarjes së ujit të pijshëm dhe çdo ditë jemi duke vepruar dhe duke përmisuar situatën duke e krahasur me vitet e kaluara, por përpjekjet tona nuk kanë vlerë kur nuk arrim mirëkuptim dhe bashkëpunimin tuaj për të ndaluar çdo keqpërdorim. Jemi të nderuar nëse do arrim mirëkuptimin e gjithë qytetarëve të Strugës për të ndarë me ta disa porosi dhe atë:
1. Uji, burimi i jetës, është lëng i cili është i domosdoshëm për jetën tonë.
2. Gjithçkaje ja dimë çmimin, asgjëje vlerën. (Friedrich Niche).
3. Çdo herë pyesni vetën me ujin e keqpërdorur sa njerëz kemi dëmtuar
4. Uji i pijshmëm ka më shumë vlerë dhe rëndësi për dikë sesa larja e veturës tuaj.
5. Uji i pijshmëm ka më shumë vlerë nëse përdoret si duhet dhe jo për të zbukuruar gjelbërimin e parkut tuaj.
6. Sa herë na ka ndodhur që gjatë larjes së dhëmbëve të harrojm çezmën të hapur.
7. Mundoheni që vaditjen e luleve mos e bëni çdo ditë pasi që sa më shumë të kursejm aq më shumë do i nderojm të tjerët.
8. Sa herë jemi dëshmitar dhe kemi vërejtur që dikush ka ndërhyr në rrjet duke u lidhur me lidhje jo legale por me këtë veprim ka dëmtuar shumë të tjerë dhe ne nuk kemi reaguar aspak.
9. Të këshillojm gjithë secilin që po shohim se me ujin e pijshëm e përdor për larjen e trotuarit duke i thënë se ka shum njerëz që kanë nevoj për atë ujë të keqpërdorur.
10. Të mundohemi të jemi ne ata të cilët rregullisht do paguajm faturat e ujit të pijshëm.

Duke përdorur ujin të gjith jemi dëshmitar se jemi përdorues dhe shfrytëzues por që asnjëher nuk do e keqpërdorim po çdo herë do mundohemi ta kursejmë duke menduar çdo herë për të tjerët.
Falenderojmë qytetarët e Strugës dhe njëherazi kërkojmë të ndajmë me ta një video të marrë nga Kompania Ujësjellësi rajonal Sh.A Prishtina, për të paraqitur disa fakte për shumë të rëndësishme dhe për ju ne shumë vlerë.

NPN Proaqua
Strugë

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).