vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Sot në Konferencën rajonale të fëmijëve të shëruar nga sëmundjet malinje morrën pjesë Ministri i Shëndetësisë Doc.Dr. Venko Filipçe, zv.ministri Dr. Asim Musa si dhe Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko

Në Maqedoni po punohet për sjelljen e ilaçeve për sëmundje të ndryshme të kohës së fundit si dhe organizohen edhe takime dhe punëtori edukative dhe motivuese pas shërimit të sëmundjeve. Me përballjen e sfidave të tilla nuk duhet patur dallime fetare, nacionale apo politike, sepse mund të ndodhë tek secili prej nesh. Kjo kërkon angazhim si në nivel lokal, ashtu edhe në atë qëndror, si dhe nga individë që ju dalin ballë kujtdo që ka nevojë për ndihmë – theksoi Merko.

Këto iniciativa dhe tubime rajonale për ndarjen e përvojave janë të një rëndësie kritike dhe janë për tu përshëndetur.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).