vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Sot, Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko sëbashku me Kreytarin e Komunës së Ohrit z.Jovan Stojkoski dhe Kryetarin e Komunës së Debrcës z. Zoran Nogaceski  nën shoqërimin e përfaqësuesve të Bashkimit Europian z. Bertolin dhe përfaqësueses së UNDP –së znj. Vinton, realizuan takim në vendngjarje pranë lumit Sateska.

Qëllimi i takimit ishte në lidhje me projektin për pastrimin e lumit Sateska në tërësi dhe në pjesën e fshatit Volinë ku bëhet dhe lidhja midis shtatit të ri dh të vjetër. Do të rregullohet i tërë shtrati i vjetër që kalon nëpër fshatrat Morovishtë dhe Drasllajcë me qëllim që një sasi e ujrave të drejtohen nëpërmjet shtratit të vjetër dhe të derdhen në Lumin Drini i Zi.

Ky është një projekt i zbatuar nga UNDP Maqedonia dhe Komuna e Strugës, Ohrit dhe Debarcës dhe financuar nga Bashkimi Evropian. Kryetarët e komunave falenderuan të dy përfaqësuesit në cilësinë e investitorit dhe kërkuan që ky projekt të vihet në funksion sa më të shpejtë, gjithmon në mbrojtje të Liqenit të Ohrit nga lymi i tepërt që vijnë nga ujrat e Sateskës dhe bashkë me të dhe shumë fosfate dhe sulfate që ndotin Liqenin e Ohrit.

Kthimi i ujrave në shtratin e vjetër i cili do të jetë I rregulluar do të krijojë mundësi për rritjen e kulturave bujqësore dhe të nevojave tjera në të gjithë hapësirën që përshkon lumi.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son