vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Sot, Kryetari i Komunës së Strugës z.Ramis Merko mori pjesë në përurimin e ambienteve të reja të çerdhes “Flutura” ku të pranishëm ishin përfaqësues nga Qendra për zhvillimin e rajonit planor bursa escort Jugperëndimor si dhe drejtori i Byros për zhvillim rajonal.

Kryetari Merko theksoi se sot po bëhet realitet një investim i përbashkët i Byros për zhvillim rajonal, Ministrisë së pushtetit vendor dhe Komunës së Strugës, si rezultat i te cilit u riparua rrjeti i energjisë elektrike, si dhe u zëvendësuan dritaret.

Ky është një investim për të ardhmen e fëmijëve tanë.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).