vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Sot në mëngjes Kryetari I Komunes z.Ramis Merko  bashkë me zv.ministrin e shëndetsisë z. Asim Musa , vizitoi Repartin e Fëmijëve në Spitalin e Përgjithshëm të Strugës, ku shpërbleu dhe uroi nënat e tre fëmijëve të lindur pak orë pas mesnatës. Të tre foshnjat e lindura në natën e ndrrimit të viteve janë të gjinisë mashkullore dhe janë me shëndet të mirë. Kryetari z. Merko nënave të fëmijëve u uroi shëndet dhe jetë të gjatë për fëmijët e tyre.

karabuk escort

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).