vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Të dashur mësimdhënës, misionarë të dijes, udhërrefyes të jetës dhe qytetërimit, më lejoni t’ju uroj festën e 7 Marsit, dhe t’ju përgëzoj nga zemra për punën e palodhshme që bëni çdo ditë, për të edukuar, arsimuar dhe për të nxjerrë në dritë një komb të tërë.

Mirënjohje për punën tuaj dhe arritjet e tuaja. Mirënjohje për fisnikërinë që rrezatoni dhe vlerat që përcillni.

Gëzuar 7 Marsin pishtar të diturisë!

Kryetari I Komunës së Strugës,
Dr. Ramis Merko

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).