vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Sot,në hapësirat e Komunës së Strugës u zhvillua takim mes kryetarit të Komunës së Strugës , shefit të kabinetit dhe përfaqësueseve të Partisë së Gjelbërt të Austrisë.
Mbledhja kryesisht kishte karakter informativ ku u diskutua rreth çështjes ekologjike dhe rolin e komunës si insitucion në mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe pasurive natyrore që ka Struga si qytet.
Përfaqësuesit e Partisë së Gjelbërt shprehën se Struga me të vërtetë u kishte lënë mbresa të mira dhe se shpresonin ta vizitonin si dhe të bashkëpunonin me komunën e Strugës në të ardhmen.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).