vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Të nderuar qytetarë,

Në këto ditë të vështira, dua të ndaj me ju gëzimin mbi lajmin e shumëpritur për fillimin e negociatave me Bashkimi Evropian. Sot jemi më afër se kurrë pranë të ardhmes të shumëdëshiruar, pranë realizimit të synimeve dhe ëndrrave për të cilat kemi punuar kaq vite.

Shpresoj që shumë shpejtë të gëzojmë lajme edhe më të mira.

Zoti ju ruajt ju dhe familjet e juaja.

Me respekt,
Kryetari I Komunës së Strugës
Dr.Ramis Merko

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).