vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

E konvokoj mbledhjen e 49 (dyzetë e nëntë) të Këshillit të Komunës së Strugës, për datën 28.01.2021 (e Enjte ), me fillim në ora 10,oo, në sallën e Hotel Drim – Strugë.
Mbledhja do të punojë, sipas

R E N D I T T Ë D I T Ë S

  • Procesverbali i seancës së 48-të Këshillit të Komunës së Strugës.
  1. Propozim – Program për aktivitetet nga sfera e Arsimit në Komunën e Strugës për vitin 2021,
  2. Propozim – Program për aktivitetet në sferën e Sportit dhe të Rinjve të Komunës së Strugës për vitit 2021,
  3. Propozim – Program për punën e NJKZT – Strugë për vitin 2021,
  4. Propozim – Rregullore për katëgorizimin e objekteve për sport, pronësi e Komunës së Strugës,
  5. Propozim – Vendim për plotësimin e Rregullores së Këshillit të komunës së Strugës,
  6. Raport financiar i NP “Oktisi” – Oktis, kuartali i IV / 2020,
  7. Raport financiar i NPK “Higjiena” – f. Llabunishtë, kuartali i IV / 2020,
  8. Propozim – Vendim për ndryshim dhe plotësim të Vendimit për ndërprerje të përkohshme të miratimit dhe realizimit të planeve urbanistike dhe procedurave për përcaktimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara joligjore,
  9. Propozim – Rregullore për organizim të brendshëm të Ndërmarrjes publike EKO – STRUGA – Struga.

Materialet e mbledhjes së 49-të

KËSHILLI I KOMUNËS SË STRUGËS
Kryetar,
Resul Kaba

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son