vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

 Vërtetohet verifikimi i Programin projektues për hartimin e projektit urbanistik jashtë kufijve të përfshirjes së projektit për ndërtim të shtëpive të fundjavës me destinim A4.3 shtëpi fundjave dhe objekte të tjera për banim të përkohshëm në Pk.nr.1736/34, Pk.nr.1736/35 KK dhe pjesë e Pk.nr.1736/1 Misleshovë jashtë qytetit komuna e Strugës punuar nga ,,PRO-INZHINERING,, – Tetovë me nr.tek.04-22/2021-2 nga muaji janar 2022

VËRTETIM

PROGRAMI PROEKTUES

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).