vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

– Raport për Vlerësimin strategjik të ndikimit në mjedisin jetësor për Projektin urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik me destinim G2.2 – industri e lehtë dhe farmaceutike dhe prodhim i ushqimit, prodhimeve të qumshtit, prodhimeve konditoriale, pijeve joalkoolike, ujë, përpunim i prodhimeve të kopshtarisë dhe fruta, duhan e tj. në pjesë të Pk.nr. 1063/14, Pk.nr.1063/15, Pk.nr.1063/16, Pk.nr.1063/17, Pk.nr.1063/18,Pk.nr.1063/19, Pk.nr.1063/20, Pk.nr.1063/21, Pk.nr.1063/22,Pk.nr.1063/23, Pk.nr.1063/24, Pk.nr.1063/25, Pk.nr.1063/26, Pk.nr.1063/27, Pk.nr.1063/28, Pk.nr.1063/29 dhe pjesë e Pk.nr.1063/1 К.О.Morovishtë komuna e Strugës

Projekt – Raport

MAJ 2022

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).