vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

shqyrtim publik i Projektit urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik me destinim G2.2-Industri e lehtë farmaceutike dhe prodhim i ushqimit, produkteve të qumështit, produkteve konditoriale, pijeve joalkoolike, ujë, përpunimi i produkteve të kopshtit dhe frutave, duhan e të tjera në Pk.nr. 1063/14,1063/15,1063/16,1063/17,1063/18,
1063/19,1063/20,1063/21,1063/22,1063/23,1063/24
1063/25,1063/26,1063/27,1063/28,1063/29 dhe pjesë e 1063/1 KK Morovisht komuna e Strugës

Njoftim

Projekti urbanistik

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).