vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Projekt – Raport për Vlerësimin strategjik të ndikimit në mjedisin jetësor për  Projektit urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik me destinim A4.3-Shtëpi fundjave dhe objekte të tjera për banim të përkohshëm në pjesë të Pk.nr.991/5 KK Ladorisht komuna e Strugës.

Propozim – Raport

Mendim

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).