vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Vërtetohet verifikimi i Program projektues për hartimin e Projektit urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik me destinim A4.3 – Shtëpi banimi për banim të përkohshëm – shtëpi fundjave në Pk.nr.2000/1 dhe Pk.nr.2001/1 KK Misleshovë jashtë qytetit komuna e Strugës me nr.tek.04-59/2023-2 nga muaji shkurt 2023, punuar nga ,,PRO-INZHINERING,, shpk eksport-import Tetovë.

Programit projektues
Vërtetim për verifikim

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).