vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

SH P A LL J E

Të nderuar,

Kryetari i komunës së Strugës në përputhje me nenin 99 pika 1, neni 107 pika 13 neni 113 dhe neni 122 pika 4 nga Ligji për mjedisin jetësor (,,Gazeta Zyrtare në R.M ,,nr.53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15, 92/2015 dhe 39/16,,),si në vijim

SH P A LL J E
e B- Lejes së integruar ekologjike

Në përputhje me nenin 122 pika 1 nga Ligji për mjedisin jetësor (Gazeta Zyrtare në R.M nr.53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15, 192/2015 dhe 39/16), deri te Kryetari i komunës së Strugës është dorëzuar kërkesë për marrjen e B – Lejës së integruar ekologjike nr. 03-1609/1 të datës 25.12.2009.

Dorëzues i kërkesës:
SHPKNJP „ VLASHI“
Lokacioni ,Gradishte,,
Adresa:
f.Labunishte
Strugë
PK.1770 dhe 1460
Koordinatat e lokacoinit në fushën e koncesionit
Pika Kordinata X Kordinata Y

T -1 4.569.570 7.458.480
T-2 4.569.620 7.458.730
T-3 4.569.633 7.459.032
T-4 4.569.462 7.458.972
T-5 4.569.384 7.458.826
T-6 4.569.203 7.458.712
Т-7 4.569.163 7.458.617
T-8 4.569.174 7.458.495
T-9 4.569.239 7.458.370
-Sipërfaqja S=0.21 км2

Personi për kontakt:
Ramadan Vlashi
Tel: 070/232495

Kategoria e instalacionit:
Shtojca 2, Pika 3.2 Instalacioni për gërmim, coptim, bluarje, sitje, nxemja e lëndëve të para minerale.

Leja në formë të shtypur, do të jetë e ekspozuar, për shqyrtim për të interesuarit në afat prej 15 ditëve që nga dita e daljes së kësaj Shpallje, në shtypin ditor në hapsirat e :
Komunës së Strugës Marshal Tito ,, p.n 6330 STRUGË.
Çdo ditë pune nga ora 08 – 15:00
Telefoni për kontakt: 046 781-335

Ju informojmë se kërkesa do të jetë në dispozicion edhe në formë elektronike, në faqen zyrtare të Komunës së Strugës:

www.struga.gov.mk
Me respekt,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son