vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Filluan punimet për rekonstruimin e urës në fshatin Koroshishtë – Zhepin

Sot filluan punimet për rekonstruimin e urës që lidh venbanimet në pjesën e poshtme të fshatit Koroshishtë dhe Zhepin. Pasi që kjo urë është mjaft e frekuentuar nga banorët e kësaj zone, komuna e Strugës filloi me aktivitetin e ndërtimit dhe rekonstruimin e urës.

Shuma e këtij investimi ka vlerën rreth 600.000 denarë.

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).