vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Dje në ambientet e komunës së Strugës u nënshkruajt iniciativë për mbrojtjen e malit Jabllanicë nëpërmjet shpalljes së malit zonë e mbrojtur e kategorisë së Parkut Nacional nga kryetari I komunës së Strugës z. Ramis Merko dhe kryetari i komunës së Vevçanit Sasho Jankoski.
Të pranishëm në këtë takim ishin edhe përfaqësues të Parkut Nacional Kombëtar “Shebenik” si dhe përfaqësues të organizatave joqeveritare.
Kryetari i komunës së Strugës i përshëndeti të pranishmit dhe i uroi për iniciatrivën e marrë. “Iniciativa për mbrojtjen e malit Jabllanicë dhe krijimit të një parku nacional së bashku me malin Shibenicë do krijojne një mundësi shumë të madhe për mbrojtje jo vetëm të atij diversiteti që egziston atje qoft në bimësi apo gjëra të tjera mirëpor për mbrojtjen e një ekologjie të tërë që nesër duhet të jetojnë gjeneratat që vinë. Sëbashku me kryetarin e Vevçanit e përkrahim këtë iniciativë ashtu sic e kanë përkrahur të gjithë kryetarët e fshatrave përskaj këtëj masivi malor” theksoi Merko.
Me këtë iniciativë do të mundësohet mbrojtja e përhershme e karakteristikave të rralla gjeo-morfologjike, do të pengohet degradimi i mëtejshëm dhe asgjësimi I përhershëm i vlerave natyrore dhe kulturore përmes eksploatimit të pakontrolluar.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son