vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Drejtore e çerdhes së Strugës do të jetë profesorja e gjuhës shqipe Arijeta Pollozhani e cila sot morri dhe detyrën e re nga Meral Tauk.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).