vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Sot, në ambientet e komunës së Strugës, shefi i kabinetit z. Dashmir Nasufi përgjegjës për arsimin sëbashku me kryesusin e këshillit komunal z. Resul Kaba zhvilluan takim informues me drejtorët e shkollave të mesme dhe shkollave fillore si dhe përfaësues të inspektoratit të arsimit.

Në takim u bisedua në lidhje me gjendjen e shkollave si dhe detyrat dhe angazhimet që duhen bërë nëpër shkolla në lidhje me mbarëvajtjen e procesit edukativo arsimor për vitin shkollor 2017/2018.

Poashtu në takim u diskutua që vendet e punës të cilat lirohen me pensionimin e ndonjë mësimdhënësi të plotësohen me ndonjë kuadër të ri arsimor me qëllim parandalimin e largimit te tyre nga vendi.

Njëkohësishtë vlen të theksojmë se mësimdhënësit para pensionimit paraprakisht do të kenë takim me përgjegjësin për arsim z. Dashmir Nasufi.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).