vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Njoftohen qytetarët dhe bletarët e komunës së Strugës se në territorin e komunës së Strugës më datë 05.07.2018 (të enjten) do të kryhet spërkitje nga toka ( teristike) për shfarosjen e mushkonjave.
Spërkitja do të kryhet nga ora 20:00 e deri në orën 06:00 ( të mëngjesit ) me aparaturë të posaçme UV për spërkitje te ftohtë.
Dezinsektimi do të kryhet në të gjithë vendbaniminet në regjionin e komunës të Strugës.

I lusim bletarët te marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.

Në rast se ka ndryshime moti ( shi, erë ) atëherë dezinsektimi do të shtyhet dhe do të kryhet në ditët e ardhshme.

Zyra për marëdhënie me publikun
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).