vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

NPN Proaqua intervenon në rrjetin e ujësjellsit

Sot, Kryetari i Komunës së Strugës z.Ramis Merko sëbashku me drejtorin e NPN Proaqua Strugë z. Jeton Shaqiri pas disa viteve intervenuan në rrjetin e ujësjellsit për qytetin e Strugës.

Më lëshimin e rrjetit të ri do të përfitojnë shumë qytetarë të Strugës dhe atë:
• Të gjithë qytetarët të cilët banojnë në rrugën Risto Krle
• Të gjithë qytetarët të cilët banojnë në rrugën Gllobocica
• Të gjithë qytetarët të cilët banojnë në rrugën JNA
• Të gjithë qytetarët të cilët banojnë në rrugën Partizanska

Vlen të përmendet se nëpërmjet këtij instalimi do të bëhet furnizim me ujë për lagjen e Misleshovës dhe Morovishtës por nga i njëjti rrjet do të përfitojnë rreth 30 % e pjesës së qytetit të Strugës.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).