vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Dje ekipi i Komunës të Strugës bashk me partnerin privat City Light dhe ekipet e EVN-së dolën në teren për të shikuar situatën mbi zjarrin tek ura e drurit (tek diga) ku u konstatua se zjarri nuk është shkaktuar nga ndonjë defekt i rrjetit të rrymës apo nga dritat LED të vendosura tek ura të cilat janë të parrezikshme për jetën e njeriut por mesiguri nga ndonjë filter i pashuar i cigares. Zjarri është shuar dhe situata është nën kontrollë.

Komuna e Strugës kërkon që qytetarët e Strugës të tregohen më të kujdesshëm për hapsirat publike.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

en çok kazandıran slot oyunu

en çok kazandıran slot oyunları

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).