vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Komuna e Strugës njofton qytetarët e Strugës se niveli i ujit të lumit Drini i Zi gjatë dy ditëve të fundit u ul për një nivel të caktuar për arsye të punimeve ndërtimore në një nga lokalitetet buzë Drinit, për të cilat ishte e nevojshme që disa nga mehanizmat të vepronin nga shtrati i lumit. Për këtë arsye investitori iu drejtua Komunës së Strugës dhe më pas sëbashku i kërkuan degës së ELEM-it në Strugë, PHE “Drini i Zi” nën kompetencat e të cilëve është sistemi për rregullimin e nivelit të ujit të lumit, të ndalojnë rrjedhën e ujit që të mund të kryhen ndërhyrjet e nevojshme në kohën më të shkurtër të mundshme, duke lejuar qasje të sigurtë.

Demantojmë të gjitha akuzat për pasojat ekologjike dhe theksojmë se SH.A ELEM dhe Komuna e Strugës bashkëpunojmë vite të tëra vetëm në interes të popullatës lokale si dhe se Komuna e Strugës i përkrah të gjitha aktivitet e ELEM që janë në interes të qytetarëve siç janë, pastrimi i barishteve të lumit, një ose dy herë mbrenda vitit ku niveli i lumit ulet deri në nivelin më të ulët të mundshëm, shumimin e Liqenit të Ohrit me peshq një herë në vit, ndaljen e rrjedhës së ujit si shenjë preventimi, në kërkesë të vetë qytetarëve gjatë pritjes të reshjeve, si dhe pastrimin e rërës nga shtrati i lumit Drin i Zi gjë që ndihmon në rrjedhën e ujit të lumit , aktivitet që SH.A ELEM dega PHE “Drini i Zi” e ka paraparë për këtë vit.

Ky veprim, i cili nuk është ndërmarrë nga as edhe një organizatë për 38 vite, do të rrisë sigurinë e qytetit të Strugës nga përmbytjet për një periudhë afatgjatë, do të ndikojë në kullimin e ujërave nëntoksore si dhe do të zvogëlojë mundësinë që uji të del nga shtrati dhe të shkaktojë përmbytje nëpër tokat bujqësore apo tokave tjera përgjatë shtratit/ rrjedhës së ujrave të lumit Drin i Zi.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son