vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Komuna e Strugës në bashkëpunim me NP Komunale mbrëmjen e djeshme realizuan pastrimin dhe larjen e sipërfaqes së Shëtitores (Korzo) nga pjesa tek tregu i gjelbër deri tek ura.
Kështu do të vijojë edhe më tej pastrami i parqeve, rrugëve dhe hapësirave publike të komunës së Strugës.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).