vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

A K T V E N D I M

 

Për konvokimin e mbledhjes së 30 (tridhjetë)  të jashtëzakonshme të  Këshillit të Komunës së Strugës

E konvokoj mbledhjen e 30 (tridhjetë) të jashtëzakonshme Këshillit të komunës së Strugës, për datën 18.10.2019( e premte ) me fillim në ora 14,oo, në sallën e madhe të Këshillit të komunës së Strugës:

Mbledhja do të punojë, sipas:

 

R E N D I T   T Ë    D I T Ë S

 

 

 

  1. Vendim për Ndarje të NPN “Proakva” – Strugë ndarje me themelim dhe ndarje me marrje ( ndarje e kombinuar).
  2. Vendim për miratimin e Planit për ndarje të NPN “Proakva” – Strugë, dhe lidhjen të Marrëveshjes për bashkim me NP Sistemi i Kolektorit – Shkup, përmes ndarjes së kombinuar – ndarje me themelim dhe ndarje me marrje.
  3. Vendim  për ndarjen e mjeteve financiare të NPN “Proakva” – Strugë , ( Nga buxheti i Repbulikës).
  • Plan për ndarje të NPN “Proakva” – Strugë, të datës 30.06.2019

Mbledhja e 30

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son