vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Në bazë të nenit 2-b nga Dekreti me fuqi ligjore për plotësimin e Dekretit me fuqi ligjore zbatimi i Ligjit për vetëqeverisje lokale në kohën e gjendjes së jashtëzakonshme, (“ G. Zyrtare e RMV” nr. 95/20), Kryetari i këshillit të komunës së Strugës, miratoi

A K T V E N D I M

Për konvokimin e mbledhjes së 45 ( dyzetë e pesë) të Këshillit të Komunës së Strugës

E konvokoj mbledhjen e 45 (dyzetë e pesë) të Këshillit të Komunës së Strugës, për datën 30.09.2020  (E Martë), me fillim në ora 10,oo,. Nëpërmjet lidhjeve komunikatave me përdorimin e mjeteve të komunikimit ( telefon me përdorimin e internetit dhe pajisjeve softuerike),

     Mbledhja do të punojë, sipas

R E N D I T T Ë D I T Ë S

 • Procesverbali I seancës së 44 të Këshillit të Komunës së Strugës.
 1. Propozim – Vendim Statutor për ndryshim dhe plotësim të Statutit të komunës së Strugës.
 2. Rregullore për punën e Trupit Participativ nga sfera e urbanizmit .
 3. Plan vjetor për punësim të Komunës së Strugës për vitin 2021,
 4. Plan vjetor për punësim të “Ujësjellës dhe Kanalizim” – Strugë për vitin 2021,
 5. Plan vjetor për punësim të “EKO – Struga” – Strugë për vitin 2021,
 6. Plan vjetor për punësim në SHFK “Vëllezërit Milladinovci” – Strugë, për vitin 2021.
 7. Plan vjetor për punësim në SHFK “Goce Dellçev” – f. Jabllanicë, për vitin 2021,
 8. Plan vjetor për punësim në SHFK “Goce Dellçev” – f. Podgorcë, për vitin 2021,
 9. Plan vjetor për punësim në SHFK “Josip Broz Tito” – Strugë, për vitin 2021,
 10. Plan vjetor për punësim në SHFK “Murat Llabunishti” – f. Llabunishtë, për vitin 2021,
 11. Plan vjetor për punësim në SHFK “Nuri Mazari” – f. Dollogozhdë, për vitin 2021,
 12. Plan vjetor për punësim në SHFK “Orhan Xhemaili” – f. Tatesh i Epërm, për vitin 2021,
 13. Plan vjetor për punësim në SHFK “Shën Kliment Ohridski” – f. Drasllajcë, për vitin 2021,
 14. Plan vjetor për punësim në SHFK “Zini Hani” – f. Veleshtë, për vitin 2021,
 15. Plan vjetor për punësim në SHFK “Ashim Agushi” – f. Ladorishtë, për vitin 2021,
 16. Vendim për përcaktimin e paraleleve me numër më të vogël të nxënësve dhe paraleleve të kombinuara në SHMK ,,Niko Nestor ‘’-Strugë, për vitin shkollor 2020/2021.
 17. Vendim për përcaktimin e paraleleve me numër më të vogël të nxënësve dhe paraleleve të kombinuara në SHMK ,,Dr.Ibrahim Temo ‘’-Strugë, për vitin shkollor 2020/2021.
 18. Plan Akcionar për vitin shkollor 2020/2021 dhe Programe zhvillimore për shkollën 2020-2024 për SHMK “Dr. Ibrahim Temo” – Strugë.
 19. Plan vjetor për punësim në NPK “Higjiena” – f. Llabunishtë, për vitin 2020,
 20. Raport për punën e NP “Komunallno” – Struga kuartali i II/ 2020,
 21. Kërkesë nga Bashkësia Fetare Islame – Muftinia – f. Llabunishtë,
 22. Kërkesë financiare parashtruar nga personi Ariton Ismaili,
 23. Aktvendim për përcaktimin e komandantëve të njësive për mbrojtje dhe shpëtim në vendbanimet e Komunës Strugës.
 24. Vendim për Aktet e përgjithshme të cilat janë miratuar për përfshirjet planore të planeve urbanistike të cilat kanë pushuar së zbatuari me hyrjen në fuqi të Ligjit për planifikim hapësinor dhe urbanistik (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” numër 163/13).
 25. Konkluzion për mësim me prezencë fizike prej klasës IV-IX në shkollat fillore.
 26. Konkluzion për mësim me prezencë fizike për shkollat e mesme.

Materialet e mbledhjes së 45-së

 • KËSHILLI I KOMUNËS SË STRUGËS
  Kryetar,
  ResulKaba

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son