vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Në bazë të nenit 2-b nga Dekreti me fuqi ligjore për plotësimin e Dekretit me fuqi ligjore zbatimi i Ligjit për vetëqeverisje lokale në kohën e gjendjes së jashtëzakonshme, (“ G. Zyrtare e RMV” nr. 95/20), Kryetari i këshillit të komunës së Strugës, miratoi

A K T V E N D I M

Për konvokimin e mbledhjes së 47 ( dyzetë e shtatë) të Këshillit të Komunës së Strugës

E konvokoj mbledhjen e 47 ( dyzetë e shtatë ) të Këshillit të Komunës së Strugës, për datën 13.11.2020 (e premte ), me fillim në ora 14,oo,. Nëpërmjet lidhjeve komunikative me përdorimin e mjeteve të komunikimit (telefon me përdorimin e internetit dhe pajisjeve softuerike),
Mbledhja do të punojë, sipas

R E N D I T T Ë D I T Ë S

  • Procesverbali i seancës së 46-të Këshillit të Komunës së Strugës.
  1. Propozim – Vendim për ndryshim dhe plotësim (Rebalans) i Buxhetit të komunës së Strugës për vitin 2020,
  2. Plan për plotësim të Planit vjetor për punësim në Komunën e Strugës për vitin 2021.
  3. Programe Zhvillimore të komunës së Strugës për vitin 2021- 2024.

Materialet e mbledhjes së 47-të

KËSHILLI I KOMUNËS SË STRUGËS
Kryetar,
Resul Kaba

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son