vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Në bazë të nenit 2-b nga Dekreti me fuqi ligjore për plotësimin e Dekretit me fuqi ligjore zbatimi i Ligjit për vetëqeverisje lokale në kohën e gjendjes së jashtëzakonshme, (“ G. Zyrtare e RMV” nr. 95/20), Kryetari i këshillit të komunës së Strugës, miratoi

A K T V E N D I M

Për konvokimin e mbledhjes së 46 ( dyzetë e gjashtë ) të Këshillit të Komunës së Strugës

E konvokoj mbledhjen e 46 (dyzetë e gjashtë ) të Këshillit të Komunës së Strugës, për datën 29.10.2020 (e Enjte), me fillim në ora 10,oo,, Nëpërmjet lidhjeve komunikatave me përdorimin e mjeteve të komunikimit ( telefon me përdorimin e internetit dhe pajisjeve softuerike),
Mbledhja do të punojë, sipas

R E N D I T T Ë D I T Ë S

          – Procesverbali i seancës së 45-të, të Këshillit të Komunës së Strugës.

 1. Propozim-Program për mirëmbajtje dimërore të rrugëve dhe rrugicave lokale të Komunës së Strugës për vitin 2019/2020.
 2. Propozim – Program për pritjen e Vitit të Ri 2021.
 3. Propozim – Program për ndryshim dhe plotësim të Programit për përpunim të planeve urbanistike të komunës së Strugës për vitin 2020,
 4. Propozim – Program për ndërtim të sallës sportive deri  më 1500 m2 në f. Veleshtë,
 5. Raport Kuartal i Buxhetit të Komunës së Strugës, kuartali i tretë  për vitin 2020,
 6. Raport kuartal i NP ,,Ujësjellës dhe Kanalizim’’-Strugë, kuartali i dytë për vitin 2020,
 7. Raport kuartal i NP ,,Oktisi’’ – Oktis, kuartali i tretë për vitin 2020.
 8. Raport kuartal i NP ,,Ujësjellësi Dollogozhdë’’-Dollogozhdë, kuartali i parë, dytë dhe i tretë për vitin 2020.
 9. Raport kuartal i NPK ,,Higjiena ‘’-Labunisht, kuartali i tretë për vitin 2020.
 10. Raport vjetor për punën e EPÇKF  ‘’ 8-Marsi ‘’-Strugë për vitin shkollor 2019/2020.
 11. Vendim për miratim të Programit Vjetor  për punë të EPÇKF  ‘’ 8-Marsi ‘’-Strugë për vitin shkollor 2020/2021.
 12. Vendim për  përcaktim të tarifës  për furnizim me ujë të pijshëm për NP ,,Ujësjellës dhe Kanalizim’’-Strugë.
 13. Vendim për  përcaktim të çmimit për mbledhjen dhe largimin e ujërave të ndotura urbane  për NP,,Ujësjellës dhe Kanalizim’’-Strugë.
 14. Vendim për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit për rendin komunal dhe masat për zbatimin e tij në territorin e komunës së Strugës.

Materialet e mbledhjes së 46-të

KËSHILLI I KOMUNËS SË STRUGËS
Kryetar,
Resul Kaba

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son