vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

MUNICIPALITY OF STRUGA

Department for International Cooperation and European Funds

Project: Struga & Pogradec for promoting tourism and cultural heritage – COOLTOUR
Interreg-IPA II Cross-Border Cooperation Programme 2018-2020
Grant Contract Number: IPA/2021/429-005

E-mail: info@struga.gov.mk     kryetari@struga.gov.mk

Komuna e Strugës si implementuese e aktiviteteve projektuese të projektit Struga dhe Pogradeci për promovimin e turizmit dhe trashëgimisë kulturore COOLTOUR”,  i finansuar nga Bashkimi Evropian nga programi i IPA II për bashkëpunim ndërkufitar mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë, i fton të gjithë subjektet e interesuar me veprimtari turistike të regjistruar të marrin pjesë në sesionin informativ më date 02.03.2023 (e enjte) në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës, me fillim në ora 12:15, ku do të prezantohen aktivitetet e proektit.

        Gjegjësisht është planifikuar të finansohen 40 eko ose eko bizense potenciale, 20 në Komunën e Strugës dhe 20 në Komunën e Pogradecit, për përmirësimin e  konsumimit të energjisë të sipërmarrësve të bizneseve turistike, promovimin e energjisë së gjelbërt përmes instalimit të paneleve solare.

Me respekt Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).