vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Vërtetohet verifikimi i Programit projektues për përpunimin e Projektit urbanistik jashtë kufijve të planit urbanistik për ndërtim të objektit me destinim A1-5 Shtëpi banimi në kuadër të oborrit komercial rural në Pk.nr.715 KK Kalisht v.q. Buzelica komuna e Strugës me nr.tek.04-15/2021 janar 2022 punuar nga PRO-INZHENERING shpk Tetovë

Programin projektues për përpunimin e Projektit urbanistik jashtë kufijve të planit urbanistik për ndërtim të objektit me destinim A1-5 Shtëpi banimi në kuadër të oborrit komercial rural në Pk.nr.715 KK Kalisht v.q. Buzelica komuna e Strugës me nr.tek.04-15/2021 nga muaji janar 2022 punuar nga PRO-INZHENERING –shpk Tetovë, është parashtruar nëpërmjet sistemit informativ e-urbanizëm si numër procedure 36352  dhe numër arkivor 10-3314  të datës 23.06.2021

Vërtetim për verifikim

Programi projektues

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).