vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

NJ O F T I M

Për realizimin e shqyrtim publik të Projektit urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik me destinim G2-industri e lehte farmaceutike dhe prodhime ushqimore, prodhimet konditoriale, pije joalkoolike, ujë, përpunim I prodhimeve tëkopshtit dhe frutave, duhan etj, në pjesë të PK nr. 2829/3, 2829/25, 2829/26, 2829/27,2829/28 dhe pjesë të pk nr. 2830/1, KK Strugë, v.q. Popovo Bllato, Komuna e Strugës.

Njoftim

Projekt

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).