vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Te nderuar,

Në kuadër të projektit “Struga dhe Pogradeci për promovimin e turizmit dhe trashëgimisë kulturore – KULTUR”, financuar nga BE – IPA/2021/429-005, në lidhje me zbatimin e aktivitetit të parashikuar Forcimi i kapaciteteve të ofruesve turistikë dhe operatorët në komunat e Strugës dhe Pogradecit do te mbahet një varg me trajnime për qëndrueshmërinë e turizmit me temat e mëposhtme:

TRAJNIM 4: ÇFARË DO TË THOTË TË KESH NJË BIZNES TURIZMI NË RAJONIN E UNESCO-s – 25.09.2023. e Hënë

TRAJNIM 5: ÇFARË ËSHTË TURIZMI I QËNDRUESHËM DHE SI TË KRIJOHET EKSPERIENCE TURISTIKE NË RAJONIN të UNESCO-s – 26.09.2023. e Martë

Trajnimet do të mbahen në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës duke filluar nga ora 10:00.

Përveç këtij emali, ju dërgojmë ftesë dhe agjenda për trajnimet te ardhshme.

Për çdo pyetje shtesë, mos ngurroni të na kontaktoni.

Me respekt,

FTESA
AGJENDA 25.09.2023
AGJENDA 26.09.2023

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).