vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Jepet vërtetim për miratimin e Projektit urbanistik për infrastrukturë për vendosjen e rrethrrotullimit në kryqëzimin mes Rrugës magjistrale ,,M1,, (pjesë e M4) dhe rrugës përmbledhëse ,,C2,, në pajtim me Ndryshimin dhe plotësimin e PGJU të qytetit të Strugës (periudha planore 2007-2017) komuna e Strugës, me nr.tek.01-23/13 i datës 06.2024 punuar nga Proekt biro import eksport shpk Ohër.

Projektit urbanistik
Vërtetim për miratim

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).