vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Projekt – Raport për Vlerësimin strategjik të ndikimit në mjedisin jetësor për  Ndryshim dhe plotësim të Planit gjeneral urbanistik(PGJU) të qytetit të Strugës për bllokun 7 të NJU 1 (periudha planore 2023-2033) dhe Planit detal urbanistik(PDU) në NJU 1 pjesë e bllokut 7 komuna e Strugës (periudha planore 2023-2028)

Propozim – Raport

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).