vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Propozim – Raport për Vlerësimin strategjik të ndikimit në mjedisin jetësor për Ndryshimin dhe plotësimin e PDU në NJU 11 blloku 2 pjesa 1 komuna e Strugës (periudha planore 2022-2027) dhe Ndryshimin dhe plotësimin e PGJU të Strugës (2007-2017) për bllokun 2 të NJU 11 komuna e Strugës, periudha planore 2022-2032.

Propozim – Raport

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).