vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Shqyrtim publik i Projektit urbanistik jashtë përfshirjes së planit urbanistik për ndërtim të objekteve me destinim A4.3-Shtëpi fundjave dhe objekte të tjera për banim të përkohshëm në Pk.nr.193 KK Frëngovë jashtë qytetit komuna e Strugës.

Projekti urbanistik

Pjesa grafike

Njoftim

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).