vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Pagesa e taksës turistike

Udhëzim nr.1 – taksa turistike (shkarko)


Formular

FORMULAR nr.1 – Kërkesë për regjistrim në regjistrin e ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë
FORMULAR nr.2 – Kërkesë për kushte minimale teknike dhe kategorizim
FORMULAR nr.3 – Kërkesë për çregjistrim nga regjistri i kategorizimeve
FORMULAR nr.4 – Kërkesë për vazhdimin e vendimit për kategorizim
FORMULAR nr.5 – Kërkesë për normativa të ushqimit dhe pijeve
FORMULAR nr.6 – Plotësimi i të dhënave statistikore turistike
FORMULAR nr.7 – Përcaktimi dhe pagesa e taksës turistike
FORMULAR nr.8 – Deklaratë për informatë publike të ciceronëve turistikë
FORMULAR nr.9 – Procesevrbal për kategorizim të dhomave private
FORMULAR nr.10 – Rregullore për kategorizim të dhomave private