vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

  • Komisione për turizëm – Këshilli i Komunës së Strugës
  • Komisioni për kategorizim – shtëpi, apartamente, dhoma (shkarko)
  • Regjistri i cicëronëve turistik  (shkarko)
  • Regjistri i  personave fizik që japin shërbime për akomodim të turistëve në shtëpi, dhoma dhe apartamente me qera. (shkarko)
  • Regjistri i personave fizikë që kryejnë veprimtari turistike (Shkarko)