vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Tatim mbi qarkullim e patundshmërisë

Dokumentet e nevojshme:

    • Fletëparaqitje tatimore e plotësuar për tatimin mbi qarkullimin e patundshmërisë dhe të të drejtave (Shkarkoje)
    • Taksa të paguara administrative pp50 në shumë prej 250 denarëve (Shkarkoje)
    • Kontratë për shitblerje të nënshkruar nga palët (6-8 kopje prej të cilave 2 mbesin te njësia)
    • Fletëpronësi (origjinale dhe kopje)
    • Kopje nga letërnjoftimi për personin fizik dhe gjendjen rrjedhëse për subjektin juridik nga Regjistri Qendror i R.Maqedonisë